BLIJE KLANTEN

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Anna-Maria Schwarze
  Wij hebben Rosanne en Lisa een eigen ontwerp laten maken voor onze zoon Fabian. Heel bijzonder om je visie te delen en die dan op de unieke Beyond the Woods manier vertaald te zien worden. Het is echt precies geworden zoals we wilden. Rosanne en Lisa wisten heel goed onze wensen te vertalen. Ook al was het soms buiten hun ‘comfort zone’, ze wisten hun stijl prima te combineren met onze wensen. Aanrader om een uniek en bijzonder geboortekaartje te bestellen bij deze professionele, snel reagerende dames.
 • Geplaatst door Priscilla
  Super blij met Rosanne en Lisa. Snelle en effectieve communicatie en het allerbelangrijkste: een prachtig eindproduct. Menig compliment over gekregen! Een echte aanrader voor originele geboortekaartjes!

  Nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Lotte
  Ik ontdekte Rosanne op Facts in april 2019, waar ze stond met haar eigen ontwerpen (Rosie and the Raven). ‘k Vond haar stijl enorm leuk, heb heel wat kaartjes gekocht, en met het vooruitzicht van een zwangerschap ontdekte ik ook dat ze samen met Lisa kaartjes ontwierp. Toen ik enkele maanden later effectief zwanger bleek te zijn, heb ik geen moment getwijfeld om Beyond the Woods te contacteren.

  Lisa en Rosanne hebben voor ons een prachtig geboortekaartje met onze kat op ontworpen, volledig naar onze smaak. We hebben intussen al erg veel complimenten gekregen over het kaartje van onze zoon.

  De samenwerking en communicatie met de meisjes verliep heel vlot en aangenaam. We zijn dus echt enorm tevreden over deze twee dames, en zouden iedereen aanraden om bij Beyond the Woods persoonlijke kaartjes te laten maken.
 • Geplaatst door Sanne
  Wat een prachtig kaartje hebben Lisa en Rosanne voor ons ontworpen! Een al bestaand kaartje sprak ons erg aan maar was niet helemaal kloppend met onze gezinssituatie. Gelukkig bleek maatwerk mogelijk. We zijn enorm blij met het eindresultaat en hebben ook heel veel enthousiaste reacties gekregen. Ontzettend bedankt!
 • Geplaatst door JoJo
  Wij hebben ons geboortekaartje bij Beyond the Woods besteld. We kregen ontzettend veel positieve reacties op de kaart. Erg leuk!!
  De kaart was voor ons 2e meisje. Voor ons 1e meisje hadden we de kaart ook hier besteld, we waren erg tevreden en vonden een stijl-match leuk!

  De communicatie met Beyond the Woods verliep snel, soepel en erg klantvriendelijk.

  Zeker een aanrader!
 • Geplaatst door Melanie
  Lisa en Rosanne hebben een prachtig geboortekaartje gemaakt voor onze lieve Lars.
  Een bestaande kaart waar ik verliefd op was hebben ze heel mooi aangepast. Voor de opmaak hebben we ze de vrije hand gegeven en ze gaven goede suggesties. Communicatie verliep goed en ze zijn erg flexibel. We hebben veel complimenten over het kaartje gehad. Dank je wel dames!
 • Geplaatst door Shari Mulder
  Voor ons tweede kindje hebben we een prachtig geboortekaartje uitgezocht bij Beyond The Woods. We zijn hier ontzettend fijn bij geholpen; snelle reactie op onze vragen, de mogelijkheid om persoonlijke aanpassingen te doen en een correcte toevoeging van Chinese Karakters (op zich al heel knap, want dit is voor mijn Chinese vriend ook puzzelen soms). Alles ook ruim op tijd. Ik heb me ondanks bergen zwangerschapshormonen geen moment zorgen gemaakt! We hebben enorm veel leuke reacties op ons Tijger kaartje gekregen; speels, stoer, lieflijk en origineel.
  Ik kan Beyond the Woods absoluut aanraden! Een 10 met een griffel En mocht er ooit nog een kindje komen, dan ga ik absoluut weer hier heen!

  Groetjes, Shaar en Chi
 • Geplaatst door Sanne
  Via het blad 'Ouders van nu' zijn we bij 'Beyond the Woods' terecht gekomen. In dit blad zagen we het kaartje met het slapende vosje staan en deze vonden we meteen prachtig. Het kaartje was alleen roze en wij wilden niet weten of ons kindje een jongetje of meisje werd. Via de mail hebben we veel contact gehad met Rosanne en Lisa. Alles bleek aangepast te kunnen worden. We hebben het kaartje helemaal naar onze smaak laten maken en hij is prachtig geworden. De communicatie verliep hartstikke goed en Rosanne en Lisa hebben goed meegedacht over wat mooi zou zijn. Zo ontzettend leuk om het kaartje uiteindelijk in het echt te zien en met de naam van jouw kindje te kunnen versturen. We hebben ook van veel mensen gehoord dat ze het zo’n mooi kaartje vonden. Superleuk om te horen en alle lof voor Rosanne en Lisa! Nogmaals heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Mattijs en Susanne
  Lisa en Rosanne hebben een prachtig geboorte kaartje voor onze kleine spruit gemaakt! Wij hebben een bestaand ontwerp iets laten aanpassen zodat t beter bij ons paste. We krijgen erg veel complimenten over t kaartje van t kraambezoek communicatie met lisa en rosanne verliep erg soepel. Dank voor t mooie kaartje!
 • Geplaatst door Lianne
  Ik ben zo ontzettend blij met het geboortekaartje van mn zoon. Het is precies geworden zoals ik in mn hoofd had, maar dan nóg mooier ♡
 • Geplaatst door Josette
  Rosanne en Lisa hadden bij de geboorte van onze eerste dochter al een mooi op maat gemaakt geboortekaartje gemaakt, dus bij de komst van nummer twee hebben we geen moment getwijfeld.

  Wederom hebben ze een prachtig bij ons passend ontwerp gemaakt!! Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en de communicatie ging soepel en snel.
© 2016 - 2021 Beyond The Woods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel