PRAKTISCHE TIPS BIJ HET BESTELLEN VAN EEN UNIEK GEBOORTEKAARTJE


Goede voorbereiding is het halve werk. Maar wat zijn die voorbereidingen dan? Waar moet je allemaal aan denken als je een geboortekaartje gaat bestellen en versturen? We helpen jullie graag op weg met deze praktische tips.


1. Beslis het soort kaartje

Hoe weet je wat je mooi vindt? Wat is er allemaal mogelijk? Hoort een geboortekaartje staand of liggend? Een enkel of gevouwen kaartje? Dit kunnen vragen zijn die jullie hebben. Stap 1: Er zijn geen regels! Ga voor het kaartje dat bij jullie past. Bij het kiezen van een geboortekaartje biedt Beyond The Woods drie mogelijkheden:

Kaartje uit de collectie 
Kies een kaartje uit onze ruime collectie geboortekaartjes. Heb je een keuze gemaakt? Dan passen wij de inhoud voor je aan.

Kaartje op maat
Als je echt naar iets origineels op zoek bent; hebben jullie bijvoorbeeld een mooi persoonlijk verhaal, of zijn jullie gek op een bepaald soort dier, dat jullie in het kaartje verwerkt willen hebben, dan is een ontwerp op maat de juiste keuze. Neem contact met ons op en we luisteren graag naar jullie wensen.

Middenweg
Natuurlijk hebben we ook een middenweg, zie je bijvoorbeeld in de collectie al een kaartje naar je smaak maar wil je net een ander lettertype of kleur, kan dit uiteraard ook. Neem dan contact met ons op en geef jullie wensen door.

Yes! Keuze gemaakt. What’s next? Wat zet je op een geboortekaartje? Om je hiermee te helpen hebben we een aparte blog geschreven. Lees deze hier.

 

2. Wacht niet te lang met bestellen

Wanneer de keuze is gemaakt is het fijn zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Maar wanneer is op tijd en wanneer is te laat? De levertijd van onze kaartjes ligt aan de optie die jullie uitgekozen hebben.

Kaartje op maat 
Vanzelfsprekend kost deze optie meer tijd. We steken graag alle tijd in het luisteren naar jullie wensen, om zo een kaartje op maat te kunnen ontwerpen dat precies aansluit op jullie verhaal. Wij houden een richtlijn aan van 3 a 4 maanden voor de uitgerekende datum.

Kaartje uit de collectie
Bestel het geboortekaartje uit onze vaste collectie idealiter een maand voor de uitgerekende datum, eerder kan natuurlijk ook. We bereiden dan het kaartje voor, met het plaatsen van teksten en eventuele aanpassingen van kleur, illustratie(s) en/of typografie. Zodat na de geboorte alleen nog de exacte gegevens ingevuld hoeven te worden.

Voor de late beslissers, ook na de geboorte kan natuurlijk nog contact met ons opgenomen worden.

 

3. Bestel een proefdruk

We willen natuurlijk geen vervelende verrassing achteraf, als blijkt dat de kleuren of het soort papier je toch tegenvalt. Goed om te weten hierbij is dat kleuren op een beeldscherm anders zijn dan drukkleuren. Een proefdruk van een geboortekaartje uit de collectie versturen we exact zoals deze in de webshop afgebeeld staat. Bij een kaartje op maat kun je ook al een proefdruk bestellen met fictieve geboortegegevens. Dan krijg je in ieder geval al een indruk van hoe het kaartje er ‘in het echt’ uit komt te zien en minstens zo belangrijk, hoe deze voelt.

Wanneer jullie kindje geboren is, geven jullie zo snel mogelijk de gegevens aan ons door. Als laatste check versturen we altijd een digitale proefdruk. Controleer deze goed, je wilt natuurlijk geen kaartje met (spel)fouten versturen.


4. Bestel enveloppen van tevoren

We hebben een selectie mooie duurzame enveloppen waar je uit kunt kiezen. Bestel de enveloppen al van tevoren, zodat je deze al kunt schrijven (of bestickeren). Dit scheelt een hoop tijd, die je later liever steekt in het knuffelen van de kleine die net geboren is! (Of in wat slaap ;-))


5. Maak er een cadeautje van

De authentieke aankondiging van jullie kindje is natuurlijk een feestje. Dit doe je maar één of een paar keer in je leven. Er is aandacht gestoken in het uitzoeken en maken van het perfecte kaartje, laat daarom het feestje ook al beginnen in de brievenbus. Dit kan heel makkelijk met onze bijpassende sluitzegels en/of gebruik bijvoorbeeld een mooie kalligrafie pen voor het schrijven van de adressen.


6. Houd er een paar voor jezelf

Zorg dat je genoeg kaartjes besteld. Er zijn altijd nog mensen waarvan je achteraf denkt, o ja die had eigenlijk ook wel een kaartje willen sturen. Dan kun je nog wat nasturen. We gaan natuurlijk voor dat kaartje om in te lijsten, dus dan houd je nog over voor jezelf. Leuk voor later in een plakboek of in een lijstje.

Nog specialer zijn onze geboorteposters! Dit zijn grootformaat prints van bijvoorbeeld exact het geboortekaartje dat je bij ons hebt besteld. We kunnen ook de poster aanpassen, en leveren met en zonder naam. Hoe leuk in de babykamer!

 

Hopelijk geven deze tips jullie handvatten bij het bestellen van een uniek geboortekaartje. Voor meer vragen en tips, neem vrijblijvend contact met ons op!

 

 

© 2016 - 2023 Beyond The Woods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel