OVER ONS

Beyond The Woods is een samenwerking van illustrator Rosanne Groeneweg en grafisch ontwerper Lisa Strijbosch. Twee ontwerpers met dezelfde visie: De wereld een stukje mooier maken, door het ontwerpen van esthetische en inclusieve kaarten. Samen bundelen we onze krachten en combineren we grafische patronen met dromerige illustraties. 


Het begin van onze samenwerking

We ontmoetten elkaar in 2016 in een gedeeld atelier in Utrecht. Al snel werden we goede vrienden. Toen we elkaar en elkaars werk beter leerden kennen werd het gevoel om onze krachten te bundelen steeds sterker. We ontdekten namelijk meer te delen dan alleen een werkruimte, namelijk dezelfde gedachtegang en frustraties over het eentonige en exclusieve kaartenaanbod. Hierna duurde het niet lang meer tot Beyond The Woods werd geboren. 


Werkwijze

Rosanne is afgestudeerd illustrator en gek op het illustreren van sprookjesachtige taferelen, waarin planten, bloemen en dieren een grote rol spelen. Dromerig en idyllisch. Lisa daarentegen is afgestudeerd grafisch ontwerper en gepassioneerd over typografie en patronen. Deze twee samen vormen de unieke stijl van Beyond The Woods. 


Wat we bieden

Met Beyond The Woods maken we kaartjes voor speciale gebeurtenissen, denk aan trouw-, rouw- en geboortekaartjes. Dit zijn vaak belangrijke gebeurtenissen en om hier deel van uit te maken, vinden wij heel bijzonder. Wij zullen dit moment vastleggen in een uniek ontwerp dat bij jou past. We vinden het belangrijk dat elk kaartje ook een klein kunstwerkje is dat je wilt inlijsten. En hiermee de gebeurtenis vangt in een fysieke herinnering. Vaak komen mensen naar ons toe met een verhaal, nog zonder concreet idee. Wij helpen dan jouw verhaal precies in het juiste kaartje te gieten. Tijdens dit proces heb je direct persoonlijk contact met ons, de makers. Zodat we goed begrijpen wat jouw wensen zijn. En niet stoppen voordat jij helemaal tevreden bent. We merken dat onze werkwijze heel prettig wordt ervaren. (Kijk maar eens bij onze klantreacties onderaan deze pagina) 

Wanneer je voor een bestaand ontwerp kiest, zullen wij de teksten er handmatig met zorgvuldigheid en oog voor detail in zetten. Zodat wij als professionals ervoor zorgen dat het kaartje mooi en in balans blijft. Je kunt bijvoorbeeld voor een bestaand ontwerp kiezen maar een ander lettertype of andere kleur willen. Of dat de illustratie net ietsje aangepast wordt zodat ie meer bij jouw verhaal past. Niks is onmogelijk! We denken graag met je mee. Meer informatie? Lees hier meer over de mogelijkheden van een kaartje op maat.


Een mooiere wereld

Met Beyond The Woods willen we de wereld een stukje mooier maken. Niet alleen met de mooiste kaartjes maar ook maatschappelijk. Zo vinden we inclusiviteit heel belangrijk, niet elk gezin bestaat uit een vader en moeder, kaartjes hoeven niet verdeeld te worden in ‘jongen’ en ‘meisje’. Trouwen is niet alleen voor man en vrouw, et cetera.

Daarnaast staat Beyond The Woods voor onze missie, we houden van de natuur. Naast onze duurzame levensstijl hebben we ook graag een duurzame onderneming. Daarom werken wij samen met een duurzame kwaliteitsdrukker. Kaarten worden alleen op duurzame papiersoorten gedrukt, hiermee bedoelen we papiersoorten die FSC gecertificeerd zijn, gemaakt zijn van landbouwafval of gerecycled zijn. Daarnaast verzenden we onze producten zo duurzaam mogelijk.

Benieuwd naar wat wij nog meer maken? Neem een kijkje op:
rosieandtheraven.com en lisastrijbosch.nl 


                                


                                

© 2016 - 2023 Beyond The Woods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel