HOE WERKT HET?

Bestelling

Kies een trouw- of geboortekaartje naar keuze, dan passen wij de inhoud voor je aan. Speciale wensen, of heb je een eigen idee voor een ontwerp? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ontwerp 

Na het plaatsen van een order ontvang je bericht met een aantal vragen over de tekst en gegevens die op het kaartje geplaatst mogen worden. Deze zullen verwerkt worden tot een digitale proefdruk. De proefdruk zal per e-mail opgestuurd worden. Mocht de digitale proefdruk nog niet akkoord zijn, dan zal deze in overleg eerst aangepast worden.

Prijzen

De prijzen van de geboortekaarten en trouwkaarten in de webshop zijn inclusief drukkosten en verzendkosten. Woon je in België? Dan rekenen we 5 euro voor de verzending.

Papieren proefdruk

De proefdruk wordt standaard verzonden zoals hij in de webshop staat afgebeeld. Op verzoek kunnen wij een proefdruk leveren met jullie eigen gegevens. 

Enveloppen

De enveloppen kunnen van te voren verzonden worden, handig als je op tijd wilt beginnen met het schrijven van de adressen. Hier zitten geen extra verzendkosten aan verbonden.

Geboortekaartje na de geboorte

Zodra jullie kleintje is geboren is het zaak om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. Je kan ons een e-mail sturen met de gegevens van jullie kindje: de geboortedatum de naam en eventueel tijd, gewicht en lengte. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de kaartjes snel bij jullie in huis zijn. Voor een laatste check sturen wij jullie nog een digitale proefdruk op.
Als het kindje vrijdag of in het weekend geboren wordt, hou dan rekening met extra verzendtijd.

Annuleren

Annuleren kan altijd, maar is niet altijd kosteloos. Mocht je toch geen geboortekaart of trouwkaart van Beyond The Woods willen, dan kun je binnen twee weken de overeenkomst herroepen. Het betaalde bedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.
Is Beyond The Woods op verzoek binnen deze 14 dagen al gestart met het ontwerp van de kaart, dan kan er helaas geen aanspraak gemaakt worden op het herroepingsrecht. Dan zullen de ontwerpkosten en de eerste proefdruk in rekening worden gebracht.
Wil je toch geen geboortekaartje of trouwkaartje van Beyond The Woods, maar is het ontwerp proces al gestart? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen op zoek naar een oplossing.
Herroepen kan via het herroepingsformulier (klik hier) of per mail: info@beyondthewoods.nl Het is fijn als er van te voren contact opgenomen wordt alvorens het formulier op te sturen.

 

© 2016 - 2023 Beyond The Woods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel