ONTWERP OP MAAT

Vind je de kaartjes van Beyond The Woods mooi, maar staat jullie kaartje er net niet bij?
Wij helpen je graag met het maken van een kaartje dat helemaal bij jullie past.
We kunnen een heel nieuw en uniek kaartje ontwerpen, of we passen een bestaand kaartje aan.


                      

UNIEK ONTWERP

Willen jullie graag een uniek kaartje dat helemaal bij jullie wensen aansluit? Wij ontwerpen geboortekaartjes, trouwkaarten, verhuiskaarten, rouwkaarten en alle andere gelegenheidskaarten op maat. Samen bespreken we jullie wensen en wordt er een uniek kaartje ontworpen die helemaal bij jullie past.
We vinden het ook leuk om mee te denken als jullie nog geen duidelijk idee hebben van wat jullie willen. Door het stellen van een aantal vragen krijgen wij al snel beeld van wie jullie zijn en ontstaat er een leuk idee voor een ontwerp. 

Hoe werkt het?

1. Jullie wensen
Allereerst horen we graag wat jullie wensen zijn en stellen wij een aantal vragen om een helder beeld te krijgen van wie jullie zijn en welke stijl bij jullie past.

2. Schetsfase
Wij sturen jullie een potloodschets met een ontwerp van de voorkant van het kaartje, met daarbij een kleurenpallet en eventuele illustratiestijl. Het is hierna mogelijk om wat elementen te wijzigen, denk hierbij aan de kleuren en kleinere elementen van het ontwerp of in de illustratie. Als er dingen in de compositie worden veranderd sturen we jullie kosteloos een extra potloodschets.

3. Uitwerkingsfase
Zijn jullie tevreden met de schets? Dan gaan we het uitwerken in een echt ontwerp. We plaatsen dan ook de teksten op de kaart. Na het uitwerken van het ontwerp sturen wij een digitale proefdruk. Hier kunnen op verzoek nog kleine aanpassingen aan gedaan worden om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Denk hierbij aan: lettertypes, compositie van de tekst en kleur.

Het is mogelijk een gedrukte proefdruk te bestellen zodat jullie het kaartje in het echt kunnen zien en voelen. Zo kunnen de kleuren ook goed worden beoordeeld.

 Wat kost het ontwerpen van een uniek kaartje?
De prijs van een ontwerp op maat is afhankelijk van jullie wensen. Denk hierbij aan: gevouwen of ongevouwen, de complexiteit van het ontwerp, hoeveel kaartjes, speciale druktechnieken of papiersoorten en eventuele extra’s zoals sluitzegels, etiketten en een poster.

Richtprijzen:
 Kaartje op maat (100 stuks / 12x 17 cm / gedrukt op offwhite papier / zonder extra’s) vanaf €395,- 
 Gevouwen kaart op maat (100 stuks / 12x 17 cm / gedrukt op offwhite papier / zonder extra’s) vanaf €535,- 

Wil jij 15% korting? Als we jullie unieke kaartje in onze shop mogen verkopen bieden wij in ruil daarvoor een korting aan van 15% op de ontwerpkosten.

Voordat wij beginnen aan het ontwerp zullen we eerst een vrijblijvende offerte sturen. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

 

                      

AANPASSEN BESTAAND KAARTJE

Hebben jullie een mooi kaartje gezien in onze collectie maar sluit het nét niet helemaal aan bij jullie situatie? Wij passen graag een bestaand ontwerp aan zodat het wel past! 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
 Een kleuraanpassing
 Ander formaat
 Een ander lettertype
 Het aanpassen of vervangen van een illustratie.
 Ook is het mogelijk om onderdelen van twee kaartjes met elkaar te combineren.
Bijna alles is mogelijk, we vinden het leuk om uitgedaagd te worden!

Wat kost het aanpassen van een bestaand kaartje?
Ook hier is de prijs helemaal afhankelijk van jullie wensen en is dit lastig te zeggen. Meestal ligt de prijs tussen de 25 en 100 euro inclusief btw.

Stuur een mailtje naar info@beyondthewoods.nl en wij maken een vrijblijvende offerte voor je.

We passen het kaartje speciaal voor jullie aan, maar deze aanpassing zijn niet exclusief. (En kan dus eventueel worden hergebruikt). Op deze manier kunnen we aanpassingen laagdrempelig houden en hoeven we geen nee te zeggen tegen andere klanten die in de toekomst eventueel ook een vergelijkbare aanpassing willen. Heb je liever een unieke aanpassing? Vraag ons naar de mogelijkheden en stuur een mailtje naar info@beyondthewoods.nl

 

 

© 2016 - 2023 Beyond The Woods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel